onsdag 26 mars 2008

Revelation 19:20


Revelation 19:20
And the beast was taken, and with him the false prophet that wrought miracles before him, with which he deceived them that had received the mark of the beast, and them that worshipped his image. These both were cast alive into a lake of fire burning with brimstone.


En kille från pennsylvania har upptäckt att man kan sätta eld på havsvatten om det beskjuts med högfrekventa radiovågor.


Jag ser framför mig en värld där vi lever med hav av eld istället för hav av vatten. Samhällets struktur och ordning har raserats och ersatts av brutala militära grupper som strider för kontrollen av det lilla vattnet som finns kvar medan majoriteten av befolkningen ansluter sig till religiösa grupper och domedagssekter. Några av de mest rika mäktigaste ger sig ut i solsystemet i ett desperat försök att finna vatten någon annanstans. Alla vet att det inte finns någon hopp för överlevnad.

Allt på grund av en ung man som bara ville lösa världens eneriproblem.

Det här påminner lite om när NASA kraschade en plutoniumdriven sattelit in i jupiter och nästan satte eld på vårt solsystems största planet.

Inga kommentarer: