tisdag 7 april 2009

Vänsterpartiet om fildelning

"Partistyrelsens förslag om en förändrad politik i fildelningsfrågan har vunnit gehör hos vänsterpartisterna. Idag beslutade kongressen att stödja fri fildelning för icke-kommersiella syften. Det innebär att all spridning, upp- och nedladdning av tex kultur- och mjukvaror ska vara tillåten. Samtidigt vill man se stärkt stöd till upphovsrättsinnehavare, genom en satsning på kultur- och mjukvarusektorn."

V har en sansad attityd.

Det finns mycket mer att skriva om i ämnet. Ska återkomma när jag får tid. Annars vill jag bara tillägga ÖPPNA ERA NÄTVERK. Bästa sättet att göra motstånd hittills.

1 kommentar:

Donsan sa...

V vill samregera med Sossarna och då kan man undra hur hård de vill/kan driva den här frågan - Det är en sak att säga något - en helt annan sak att kunna genomdriva frågan - Jag tror bestämd att både V och MP kommer att kompromissa bort hela frågan! - Se på hur C beter sig i Alliansen

Rösta Pirat Partiet i EU valet och nästa riksdagsval istället - De har Upphovsrätten och värnandet om våra demokratiska fri- och rättigheter som enda fråga - Hjälp dem över 4 % strecket och sänd en stark signal till alla dem etablerade partierna att nu får det vara nog med alla USAinspirerade facsistlagar!